10x10artist plaatst cookies uitsluitend om de site beter te laten functioneren en bezoek te monitoren. Lees meer  X

Zelf kunst maken

Kunst en Atelier Open

Kunst kan mensen inspireren, bekoren, kan tot actie leiden. Kunst als middel tot reflectie, als ontspanning, vertroosting, bron van plezier en gemeenschappelijkheid. Het zijn eigenschappen die galerie Atelier Open (AO) drijven om het bereik van en de aandacht voor kunst te vergroten, deze toegankelijk te maken en tegen een redelijke prijs aan te bieden. AO wil geïnteresseerden met diverse culturele activiteiten kunst laten beleven en bijeen brengen. Betrokkenheid bij en beleving van kunst staan centraal in de activiteiten van AO.

 

Kunst kopen en lenen

10x10artist is een activiteit van AO. 10x10artist wil een brede groep mensen in contact brengen met kunst. 10x10artist vormt een brug naar interesse in en verkoop maar ook kunstuitleen van grotere werken van de aangesloten kunstenaars.

 

Maak zelf kunst

10x10artist biedt de klant de mogelijkheid om zijn eigen kunstwerk te maken. Met de 10 x 10 cm-werken van diverse internationale kunstenaars (van schilder tot fotograaf, van illustrator tot beeldhouwer) creëert hij een eigen compositie. Hij stelt zijn eigen kunstwerk samen en is optimaal betrokken. De klant maakt het kunstwerk dat hij graag wil hebben.  Zijn persoonlijke voorkeuren kan hij selecteren op de website: kleur, onderwerp en soort kunst. 10x10artist biedt de keuze om een schilderij, collage, beeldhouwwerk, foto en nog veel meer te gebruiken. De klant kan kiezen en creëren.

 

Selecteer en creëer

Hoe werkt het? De klant kan kunstwerken los kopen of in combinatie met een lijst. In dat laatste geval kan hij op de website zijn eigen kunstwerk maken. Kies de favoriete kunstwerken uit het brede aanbod van 10×10 cm werken. Selecteer een wissellijst en daarmee het aantal kunstwerken dat gekocht gaat worden. Ga aan de slag. Sleep de werken vanuit de selectie in de lege, gekozen wissellijst. Ben je tevreden met jouw compositie? Bestel het kunstwerk! Select, create and order. De klant is de artiest. 10x10artist zorgt voor de bezorging.

 

Uniek werk tegen vaste prijs

Alle 10x10artist-kunstwerken kosten 65 euro.

 

Korting

10x10artist geeft korting. Hoe meer kunstwerken worden aangeschaft, des te meer korting de klant krijgt. De korting wordt gegeven op de wissellijst. Deze kan los worden gekocht. Hoe groter de lijst, hoe duurder deze is. In een 10x10artist-kunstwerk kost de lijst echter altijd 20 euro. Dus: hoe meer kunst, hoe goedkoper de lijst, hoe hoger de korting.

 

Activiteiten Atelier Open

AO wil betrokkenheid bij en beleving van kunst stimuleren. Daartoe worden diverse activiteiten georganiseerd: boekenborrels, cultuurdiners, workshops en pop-up expo’s. Tijdens de events en tentoonstellingen wordt interactie tussen kunstenaar en klant, maar ook die van klanten onderling beoogd.