10x10artist plaatst cookies uitsluitend om de site beter te laten functioneren en bezoek te monitoren. Lees meer  X

Werkt 10x10artist ook mijn iPhone of tablet?

 

Jazeker. Maar er zijn wat zaken anders dan bij het gebruik van een desktop computer met muis en/of scroll path.

Om de kunst goed te kunnen bekijken en beleven adviseert 10x10artist allereerst om gebruik te maken van een scherm van gemiddelde dan wel grote omvang. Je kunt je dan beter oriënteren, de kunst beter bekijken en beoordelen. Daarnaast biedt een groter scherm praktische voordelen. Met 10x10artist kun je een kunstwerk maken met werken uit de 10x10artist-kunstcollectie. Een gemiddeld of groot scherm biedt meer overzicht dan een klein scherm. Zeker bij de bredere lijsten (zie Lijsten en prijzen) speelt dit een rol.

 

Voor het maken van Jouw selectie is het onderscheid Desktop/touch screen minder van belang. Bij het maken van een eigen kunstwerk speelt het wel een rol. Daarbij kies je een lijst en plaats je de kunst uit Jouw selectie in die lijst.

  • Werk je met muis of scroll path? Selecteer het kunstwerk en sleep het met de cursor in de lijst.
  • Gebruik je een touch screen? Selecteer het kunstwerk en gebruik de op- en neerwaartse pijlen onder de selectie om het in de lijst te plaatsen.

 

Staan de kunstwerken in de lijst? Bepaal dan de compositie.

  • Werk je met muis of scroll path? Selecteer het kunstwerk met de cursor en sleep het naar de gewenste plek in de lijst.
  • Gebruik je een touch screen? Selecteer het kunstwerk en gebruik de zijwaartse pijlen naast de lijst om het naar de gewenste plek te brengen. Wil je het kunstwerk omlaag verplaatsen, klik het van links naar rechts en het verschijnt links op de volgende, lager liggende rij. Wil je het omhoog verplaatsen? Klik het van rechts naar links en het verschijnt rechts op de volgende, hoger liggende rij.

 

dynamischkunstwerkHandig om te weten: De kunstwerken zijn aan de achterzijde voorzien van een magneet. Hiermee worden de doekjes bevestigd op de speciaal ontwikkelde lijsten met stalen achterwand. De compositie van het kunstwerk kan daardoor ook thuis continu worden gewijzigd, staat dus niet vast nadat je hebt besteld. De kunstwerkjes kunnen van plek worden verwisseld binnen de lijst, maar ook worden vervangen door andere doeken.