10x10artist plaatst cookies uitsluitend om de site beter te laten functioneren en bezoek te monitoren. Lees meer  X

(Verzend)kosten en korting

 

Kosten 10x10artist kunstwerken

De unieke kunstwerken van 10x10ARTIST zijn allemaal 10 x 10 centimeter en voorzien van een magneet. Prijs van alle werken is gelijk: 65 euro. Kunstwerken en lijsten zijn los verkrijgbaar.

 

Korting op jouw bestelling 10x10artist kunstwerken

De speciaal ontwikkelde lijsten verschillen in prijs naar gelang hun omvang. Kijk onder Lijsten en Prijzen voor een overzicht. Kies je voor de combinatie kunstwerk/lijst, dan krijg je een korting op de lijst. Deze korting geldt alleen als je het maximum aantal kunstwerken koopt dat in de desbetreffende lijst past. In de illustraties onder Lijsten en Prijzen zie je het aantal kunstwerken dat in een lijst kan worden geplaatst. Voorbeeld:

 

  • Losse lijst voor twee werken (2 x 1) = 30 euro.
  • 2 kunstwerken = (2 X 65 euro) = 130 euro
  • 10x10artist-kunstwerk met twee kunstwerken (inclusief lijst) = 150 euro.
  • In plaats van (130 + 30 euro =) 160 euro wordt 150 euro berekend. Korting: 10 euro.

 

Hoe groter het 10x10artist-kunstwerk, hoe meer korting in euro’s wordt gegeven op de lijst. De korting kan oplopen tot 50 euro. Kijk voor meer informatie onder Lijsten en Prijzen.

 

Verzendkosten

postnllogoHeb je een werk gemaakt, is het besteld en betaald? Dan gaat 10x10artist over tot verzending van het kunstwerk.

10x10artist berekent drie standaardtarieven voor de verzending:

  • binnen Nederland 12 euro;
  • buiten Nederland (Europa) 15 euro;
  • buiten Nederland (buiten Europa) 20 euro.

Het kunstwerk wordt als pakket verzonden met PostNL. Uiteraard kun je er ook voor kiezen het kunstwerk na afspraak op te komen halen bij Atelier Open. De verzendkosten zijn inclusief verpakking en afhandeling.