10x10artist plaatst cookies uitsluitend om de site beter te laten functioneren en bezoek te monitoren. Lees meer  X

Aanmelden kunstenaars

 

Ben je kunstenaar, spreekt het concept van en het werk op www.10x10artist.com je aan en zou je mee willen doen? Dat kan!

  • Neem via info@10x10artist.com contact op met Edith Brouwer en/of Erik Timmermans van Atelier Open (AO)/10x10artist. Stuur afbeeldingen van jouw kunst en/of een link naar jouw website.
  • Het werk wordt beoordeeld op geschiktheid voor 10x10artist.
  • 10x10artist neemt vervolgens contact op met jou.

 

Het komt voor dat kunstwerken en stijlen niet passen binnen het 10x10artist concept. In dat geval behoudt AO zich het recht voor pm (een) werk niet op te nemen in het kunstaanbod.

 

Hoe ga ik aan de slag met 10x10artist? 

Nieuwe deelnemers krijgen als verwelkoming een set met drie lege 10x10cm-doekjes toegestuurd. De kwalitatief hoogwaardige en goed afgewerkte doekjes zijn reeds voorzien van een gaatje waar de magneet in kan worden aangebracht. Kunstenaars kunnen (extra) doekjes per tiental via AO bestellen. Kosten: 10 euro per 10 doekjes (exclusief BTW en verzendkosten).

 

Voorwaarden deelname aan 10x10artist

logo jpg

Bij deelname aan 10x10artist is de Bemiddelingsovereenkomst galerie kunstenaar van toepassing. Zijn binnen een anderhalf jaar na plaatsing van de werken op de website geen werken verkocht van de kunstenaar dan treden kunstenaar en AO in overleg over de (wijze van) voortzetting van de samenwerking.