10x10artist plaatst cookies uitsluitend om de site beter te laten functioneren en bezoek te monitoren. Lees meer  X

De koper. Sacha Bödicker: warme kleuren en natuur

Uit liefde voor de kunst bezoekt Sacha Bödicker regelmatig Atelier Open en kwam zo bij de lancering van een nieuw kunstproject van Atelier Open terecht: 10x10artist. Als een blok viel zij voor het concept met unieke schilderijtjes en kunstwerkjes van 10×10 centimeter, gemaakt door (internationale) kunstenaars en aan de achterzijde voorzien van magneten. Door de doekjes te plaatsen in de speciaal ontwikkelde lijst met stalen achterwand, kun je naar eigen inzicht combineren en oneindig variëren. Sacha vertelt over haar liefde voor de kunst hoe zij haar keuze maakte uit het ruime aanbod.

 

10X10artist maakt professionele kunst laagdrempelig

Het kunstproject 10x10artist is een activiteit van Atelier Open (AO), waaraan kunstenaars uit binnen- en buitenland deelnemen. Sacha vertelt: ‘Ik vind 10x10artist een superleuk initiatief, omdat het professionele kunst laagdrempelig maakt. Ook is het geweldig om te kunnen kiezen uit kunstwerkjes van zoveel verschillende kunstenaars’. 10x10artist biedt een keuze uit honderden kunstwerken, toch is kiezen eenvoudig. De kunstwerkjes zijn te zien bij (vaste) exposities, tijdens evenementen en het totale aanbod is online te bezoeken via de webshop 10X10artist.com.

 

AO Sacha BKiezen van kunst in jouw eigen stijl

Sacha ging op gestructureerd aan de slag. ‘Bij mijn keuze heb ik vooraf het thema bepaald, te weten ‘natuur’. Vervolgens heb ik binnen het thema alles bekeken en de drie werkjes uitgezocht, die mij het meest aanspraken.’ Bij de drie werkjes bestelde zij ook de speciaal voor 10x10artist ontwikkelde (bak)lijst met stalen achterwand, Hierop kunnen de schilderijtjes worden geplaatst dankzij een magneet. Het voordeel van dit flexibele systeem, is dat je de compositie of combinatie altijd kunt veranderen.

 

De selectie van Sacha past prachtig bij de warme kleuren en sfeer die het interieur van haar woning kenmerken. Sacha: ‘Ik ben heel blij met mijn combinatie van kunstwerken en zal dit initiatief zeker blijven volgen!’

 

Meer weten? De kunstwerken van Sacha zijn gemaakt door Judith Koning, Ninette Koning en  Angelo Zanella, . Via de kunstenaarspagina’s kun je meer te weten komen over de kunstenaars of meer werk zien. Meer weten hoe jijzelf kunst kunt combineren in jouw stijl? Lees dan de tips voor thuis van TOON op de website van Atelier Open.

 

Meer zien? Kom kijken bij Kunst&Quiche te Badhoevedorp of kom naar de feestelijke opening op 7 mei bij TOON:  Jan Evertsenstraat 4 – 8 in Amsterdam. Ook daar zal 10x10artist permanent te zien zijn. Iedereen is welkom!