10x10artist plaatst cookies uitsluitend om de site beter te laten functioneren en bezoek te monitoren. Lees meer  X

  10x10artist-expositie in TOON: 24/25 maart

  Met de kunstwerken uit de 10x10artist-collectie stel je zelf een kunstwerk samen. Kies de kunst die je mooi vindt en bepaal jouw eigen compositie. Make up your art!  

   

  Zaterdag 24 en zondag 25 maart zijn 100 10x10artist-kunstwerken te bewonderen bij TOON. Maar er is veel meer. Maak kennis met kunstenaars als Hans Heijman en Herman Mulder. Zij zijn aan het werk in TOON en vertellen je over hun werk. Of kom luisteren naar gedichten van dichter en schilder Ronald Offerman. Laat je inspireren door al het andere moois dat bij TOON is te zien en geniet van koffie of een drankje.

   

   

   

   

   

   

  Aanbieding

  Koop je dit weekeinde een 10x10artist-kunstwerk (65 euro) dan krijg je daar gratis een lijst bij cadeau. Natuurlijk kun je ter plekke onbeperkt kunstwerken combineren totdat je de mooiste compositie hebt gevonden. Wij adviseren je graag bij de keuze.

   

  Programma

   

  Zaterdag 15:00 – 18:00 Meet the artist

  Onder andere Herman Mulder en Hans Heijman maken 10x10artist-kunst in TOON. Om 17 uur biedt TOON een feestelijk glaasje bubbels aan

   

  Zondag 12:30 – 13:30 Koffie met gedichten

  Ronald Offerman draagt voor uit eigen werk.

   

  Speciale extra aanbieding voor zondag: bij aankoop van een 10x10artist-werk krijg je een dichtbundel van Ronald Offerman

   

  Adres

  Jan Evertsenstraat 8, Amsterdam