10x10artist plaatst cookies uitsluitend om de site beter te laten functioneren en bezoek te monitoren. Lees meer  X

  10x10artist-expo in Zandvoorts Museum. Vanaf 18 juni

  Collage 10x10 ZandvoortVanaf 18 juni organiseert Atelier Open samen met het Zandvoorts Museum een 10x10artist-expositie. Thema: Hollandse Meesters. Speciaal voor de tentoonstelling hebben diverse 10x10artist-kunstenaars nieuw werk gemaakt.

   

  Het Zandvoorts Museum is hét centrum voor kunst en geschiedenis in Zandvoort. De 10x10artist-expositie sluit aan bij de actualiteit. Op 12 juni barst namelijk het Europees Kampioenschap Zandsculpturen los in Zandvoort. Het thema: Hollandse Meesters! De deelnemers laten zich inspireren door Hollandse meesterwerken uit de collectie van de Hermitage te Sint-Petersburg. Die werken zijn vanaf 7 oktober te zien in de Hermitage Amsterdam. Het Kampioenschap Zandsculpturen 2017 is een samenwerking tussen het Zandvoorts Museum en de Hermitage Amsterdam.

   

  Kunstenaars die meedoen aan de expositie in Zandvoort zijn: Edith Brouwer: Hans Heijman; Hilly Jansen; Marion Janssen-Quaadvliet; Judith Koning; Mona Meier Adegeest; Melle Mellink; Herman Mulder; Camille van Neer; Marcel van Pinxteren; Carola Rombouts; en Yvon Schoorl; en Erik Timmermans.

   

  Opening: 18 juni om 17 uur. Adres: Zandvoorts Museum
  Swaluestraat 1/www.zandvoortsmuseum.nl. Lees meer op de website van het Zandvoorts museum.